Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівському фотографу Мар’яну Гавриліву «шиють» незаконне володіння зброєю

Львівському фотографу Мар’яну Гавриліву, якого побили та вивезли в поле «беркутівці», шиють незаконне володіння зброєю. Наразі він з численними травмами перебуває в київській лікарні. Про це сьогодні, 24 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив його брат Михайло Гаврилів.

Як він розповів, у палату до брата дозволено впускати лише його адвоката, на вході стоїть охорона. У фотографа діагностували відкритий перелом кінцівки, забої рук, ніг, спини. «Струсу мозку та перелому ребер не виявили», – констатував брат постраждалого.

Також Михайло Гаврилів розповів, що востаннє спілкувався з Мар’яном, коли того доправили в Оболонський райвідділок міліції. Про стан побитого йому доповідає адвокат.

За словами Михайла Гавриліва, його брату шиють незаконне володіння зброєю. «Мар’ян мав при собі пневматичний пістолет, на нього були всі документи», – зазначив він. І додав: «Перед Новим роком йому погрожували, напевно він купив його для самозахисту». Втім, фотографу, за словами  Михайла Гавриліва, підкинули іншу зброю,  наразі не відомо, яку саме.

Як раніше повідомляли ЗМІ, 22 січня силовики затримали у Києві львівського фотографа-фрілансера Мар’яна Гавриліва.Він знімав сутички на вулиці Грушевського, коли "Беркут" пішов у наступ. Мар’ян Гаврилів потрапив під обстріли, після чого його і багатьох інших чоловіків, що були поруч, схопили і кинули до автозаків. Їх повезли за місто, в невідомому напрямку, – начебто в поле, там роздягли до пояса, били ногами і кидали в сніг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ