Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівську облраду через суд «спонукають» повернути Львівську ОДА у свої приміщення

Сьогодні, 5 лютого, представники Виконавчої служби прибули в управління майном спільної власності Львівської облради для того, щоб забезпечити виконання судової ухвали, яка стосується безперешкодної роботи Львівська ОДА в приміщеннях Львівської облради на вул. Винниченка, 18. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Ознайомити з рішенням суду начальника управління Микола Бандру прибула представниця виконавчої служби з Києва, однак Бандри на роботі не було, тому довелося зачекати.

При цьому рішення суду для журналістів вона не зачитала. Своєю чергою начальник юридичного відділу Львівської ОДА Віктор Кусий заявив, що адміністрація звернулася до Господарського суду Львівської області з метою «спонукати Львівську обласну раду до укладення договору про оренду приміщень з Львівською ОДА».

За його словами, Львівська ОДА має переважне право на укладення такого договору. Відповідно, суд виніс рішення, що управління майном спільної власності Львівської облради має вжити заходів, аби забезпечити Львівській ОДА можливість працювати на вул. Винниченка, 18.

Судове рішення виконавиця передала Миколі Бандрі у приміщенні приймальні голови Львівської облради.

Як зазначив Микола Бандра, завдання його управління – це стежити за належним станом приміщень та майном, а питання пропускати чи не пропускати чиновників на робочі місця не належить до його компетенції.  

Він також додав, що юридичне управління напрацює алгоритм подальших дій обласної ради. За його словами, процедура розірвання договірних відносин з Львівською ОДА була законною та з дотриманням юридичних вимог.

Також додамо, що 17 грудня Львівська обласна рада проголосувала за те, щоб виселити Львівську ОДА зі своїх приміщень.

У цей час будинок на вул. Винниченка, 18 забарикадований та перебуває під охороною активістів Самооборони Львова.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ