Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля львівської податкової пікетують працівники Рівненського льонокомбінату

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/9
Сьогодні, 28 березня, під Львівським управлінням офісу великих платників (вул.Стрийська, 35) зібралось близько 100 працівників Рівненського льонокомбінату. Пікетувальники вимагають, аби фіскальна служба скасувала, за їхніми словами, незаконно нараховані податкові зобов'язання. Про це з місця події інформує кореспондентка Гал-інфо.

Як повідомив бухгалтер підприємства, мова йде про незаконно знятий податковий кредит за квітень та липень 2015 року по двох контрагентах стосовно яких існують податкові зауваження від інших підрозділів фіскальної служби. В результаті цього підприємству були нараховані додаткові податкові зобов'язання за попередні періоди. За словами протестувальників працівники ДФС не взяли до уваги жодну інформацію подану ТОВ «Т-стиль» про відсутність зазначених порушень в актах перевірки підприємства, а керувались виключно даними з власних підрозділів.

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/1

З Рівненщини на мирну акцію протесту до Львова прибуло близько 100 працівників місцевого льонокомбінату. Як розповідає пані Наталія, яка пропрацювала на комбінаті понад десятиліття, нове керівництво зуміло за короткий час повністю реорганізувати роботу підприємства.

«В нашому місті працює не так багато вітчизняних підприємств. Наш керівник буквально підняв Льонокомбінат. На основі підприємства зараз діє коледж, де навчається молодь, а потім приходить до нас на практику. Ставлення Податкової до підприємства є несправедливим. Комбінат відродили з руїн, а зараз на нього починають сильно тиснути. Ми не розуміємо, який в цьому сенс і чого фіскальна служба таким чином намагається досягнути», - заявила жінка.

Варто зазначити, що розгляд заперечень відбувся сьогодні, 28 березня, близько 15:00. Як розповіла Світлана Сирота, представники Льонокомбінату навели чіткі аргументи безпідставності нарахованого штрафу, однак остаточне рішення фіскальна служба досі не прийняла. Речниця підприємства також наголосила, що якщо аргументи сторони прийняті не будуть і штраф не скасують, керівництво Льонокомбінату звертатиметься із відповідними скаргами до суду.

«З 2011 року, відколи запущене виробництво, тиск зусібіч не припиняється жодного дня. І тільки завдяки нашій наполегливості, принциповості, публічності, завдяки тому, що ми не даємо хабарів, а даємо по руках, на сьогодні ТМ Goldi Льонокомбінат – це успішне підприємство. Можливо сума штрафу не є великою, але для нас це принципова справа. Якщо ДФС нас не почує, ми звертатимемось до суду», - підсумувала Світлана Сирота.  

Довідка.

ТОВ «Т-Стиль» було засновано 6 березня 2008 року на базі Рівненського Льонокомбінату. Сфера діяльності – текстильна промисловість. ТОВ «Т-Стиль» виготовляє та реалізовує тканину різного типу: кулірка, піке, плюшева та махрова тканина, інтерлок, резинка (рубчик та рібана), двохнитка, тринитка. На підприємстві використовують бавовняну, віскозну, акрилову, поліефірну пряжі та їх суміші. А також шиють готовий одяг з цієї тканини.

"На сьогодні Рівненський льонокомбінат Goldi" є одним із найбільших вітчизняних промислових підприємств та найбільшим українським рітейлером одягу. Компанія складається із 5-ти фабрик із повним циклом виробництва тканини і готового одягу, трьох десятків магазинів по всій Україні, а також у Польщі. І налічує близько двох тисяч працівників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ