Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівських дітей оперують лікарі з бостонського опікового центру

У львівській клінічній лікарні №8 працюють лікарі дитячого опікового центру з Бостона. Зокрема, лікар-анестезіолог Геннадій Фузайлов та лікар-пластичний хірург Даніель Дрісколл. Мета – обмін досвідом з пластичними хірургами опікового відділу лікарні. Вже проведено п’ять спільних операцій.

Співпраця матиме такі основні напрями: розвиток опікової хірургії у Львові, запровадження нових технологій і стандартів лікування опіків, навчання українських лікарів під час короткотривалих візитів до Львова та запрошення для стажування в опіковому центрі «Шрайнерс» у США.

Також планується залучити спонсорів із США для покращення умов лікування у опіковому центрі у Львові, поставити сучасне медичне обладнання. Зокрема, доктор Геннадій Фузайлов залучив меценатів, які зібрали кошти і через організацію «Союз українок Америки» подарували для потреб дитячого опікового відділення у Львові новітню стерилізаційну камеру.

Інша домовленість – виїзні консультації пацієнтів лікарями «Шрайнерс госпіталю» на базі опікового відділу у Львові. Відтак, буде проводитись відбір пацієнтів: на тих, яких можна буде вилікувати в Україні, і на тих, котрі потребують лікування у США.

Отож, сьогодні, 23 червня, міський голова Львова Андрій Садовий відзначив бостонських лікарів грамотами та передав листа-подяку керівникові бостонської клініки «Шнайдерс».

«Важливо, що фахівці такого рівня приїхали з Бостона до Львова, аби передати нам досвід пластичних хірургів, які вміють прекрасно працювати з дітьми, що зазнали опіки. Колеги привезли із собою багато цікавих нових технологій, які ми будемо застосовувати в нашому місті», – зазначив Андрій Садовий.

Довідка.

Бостонський «Шрайнерс госпіталь для дітей» відомий тим, що це один із найбільших і найкращих опікових центрів світу, в якому лікують дітей. Мережа лікарень «Шрайнерс» надає таке лікування для дітей безкоштовно, за найновішими технологіями і за найвищими стандартами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ