Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівських волонтерів нагородили подяками обласної ради

Львівських волонтерів нагородили подяками обласної ради та спеціальними пам’ятними монетами. Урочистість відбулася з нагоди третьої річниці Революції Гідності та Міжнародного дня волонтера, який відзначатимуть уже 5 грудня. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

15 подяк Львівської обласної ради волонтерам вручив її очільник Олександр Ганущин, а спеціальних 100 монет – керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук. Валерій Миколайович, у свою чергу, від Голови облради отримав іменний годинник.

«Дуже добра ініціатива. На захід запросили усіх тих волонтерів, з якими ми спочатку були на Майдані, тепер допомагаємо бійцям на сході. Ми поспілкувались між собою, пригадали свої емоції. Ба більше, переглянули фільм, який дуже добре нагадав (нагадав те, що ніколи не забудемо) як усе починалося. Фільм про нашу Небесну Сотню... Сьогодні приємна нагода нагородити тих, хто допомагає бійцям тримати небо над нами, тих, хто вірить, прагне, і знає - перемога обов’язково буде за Україною. Бо ми разом»,  - каже  волонтер, голова Львівської обласної  ради Олександр Ганущин.

Додамо, зараз «Народна Самооборона» Львівщини  готується уже до 27 поїздки на Донбас. Вантажитимуть допомогу бійцям 12 грудня (Центр забезпечення військових, Липинського, 54). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ