Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський авіаційно-ремонтний завод передав Повітряним Силам винищувач МіГ-29УБ

Державне підприємство “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод” передало Повітряним Силам відремонтований навчально-бойовий винищувач МіГ-29УБ. Про це повідомили 1 квітня у пресслужбі підприємства.

Літак успішно пройшов випробувальні польоти та відбув у одну з бригад тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України.

МіГ-29УБ є навчально-бойовою модифікацією винищувача, що призначений для вишколу курсантів і вдосконалення льотних навичок досвідчених пілотів.

– Попри те, що наше підприємство потрапило у зону економічної турбулентності через відсутність державного оборонного замовлення та вимушені зупинки, пов’язані із пандемією Covid-19, своєчасне виконання зобов’язань перед замовниками та партнерами залишається незмінним пріоритетом для колективу, – зазначив директор Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Дмитро Матрунчик.

ДП “ЛДАРЗ” – єдине підприємство в Україні, яке відновлює МіГ-29 та здійснює його модернізацію. Винищувач МіГ-29 є основним бойовим літаком Повітряних Сил ЗС України.

Багатофункціональність МіГ-29 дає змогу використовувати його для виконання завдань протиповітряної оборони і для нанесення ударів по наземних цілях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ