Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський ліцей ім. Героїв Крут оголосив правила прийому на 2023 рік

Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут оголосив правила прийому у цьому році.

На навчання запрошують громадян України віком 13, 14 та 15 років на рік вступу, які закінчили 7, 8 або 9 класів відповідно.

Як повідомили в ліції, з усіма вступниками проведуть психологічне обстеження, медичний огляд і вступні випробування з математики (інтегроване вступне випробування з алгебри та геометрії) – письмово або тестування на комп’ютері), української мови (диктант або тестування на комп’ютері), іноземної мови (письмово або тестування на комп’ютері), фізичної підготовки (залік).

"За умови успішного складення вступних іспитів і зарахування на навчання, ліцеїсти отримують необхідне забезпечення для проживання і здобуття середньої освіти у ліцеї", — наголошують в закладі.

Документи до приймальної комісії вступникам необхідно буде подавати рекомендованим листом із доставкою кур’єром або особисто з 3 квітня до 23 червня включно.

Додаткова інформація розміщена на сайті ліцею у розділі "Вступникам".

До слова, День відкритих дверей у навчальному закладі відбудеться у суботу, 28 січня. Детальніша інформація та програма буде розміщена на сторінці ліцею у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ