Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівський національний університет ветеринарної медицини запроваджує туристичний маршрут

"Разом з екскурсоводами творимо туристичний маршрут нашим Університетом", - розповів в.о. ректора ветуніверситету Іван Парубчак.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького активно співпрацює з екскурсоводами Львова та області для створення унікального туристичного маршруту Університетом. За ініціативи в.о. ректора Івана Парубчака 9 листопада відбулася робоча зустріч з екскурсоводами та представниками музеїв для обговорення цієї ідеї.

Ця співпраця розпочалася ще під час реалізації міжнародного проєкту «Інноваційний підхід до історичної спадщини: наукова спадщина ветеринарної медицини українсько-польського пограниччя» у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. В рамках проєкту було розроблено туристичний маршрут територією Університету за консультацією екскурсоводів.

Наразі відбулося вже п'ять ознайомчих екскурсій Університетом, а також екскурсія на Личаківський цвинтар. Екскурсії проводив професор Антон Гамота, який володіє унікальними знаннями з історії навчального закладу.

Під час зустрічі сторони обговорили напрямки подальшої співпраці, зокрема проведення навчальних екскурсій, дослідницьких проєктів, лекцій та семінарів, волонтерської діяльності, а також спільне просування послуг.

"Ми раді зацікавленості екскурсоводів в історії нашого Університету і відкриті до подальшої плідної співпраці", - наголосив Іван Парубчак. Така взаємодія сприятиме розвитку освіти, туризму та культурного обміну в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ