Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський обласний молодіжний центр підготував 16 молодіжних тренерів

У рамках проєкту «Академія молодіжних тренерів» Львівський обласний молодіжний центр підготував молодіжних тренерів для роботи в молодіжних центрах та просторах області. Сертифікати про проходження курсу отримали 16 учасників проєкту. Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

«Ці тренери володіють знаннями для проведення тренінгів з неформальної освіти. Вони допомагатимуть молоді розвивати власні навички. Метою проєкту було сформувати тренерську спільноту. Ми відкриті для співпраці з тренерами поза межами проєкту. Пишіть нам у соціальних мережах, долучайтесь до виїздів в межах проєкту «Молодіжні лідери Львівщини» (ІмпактБус 4.0)», – зазначила проєктна менеджерка Львівського обласного молодіжного центру Богдана Пилипчук.

Львівський обласний молодіжний центр підтримуватиме випускників академії і надалі, співпрацюючи з виховниками у рамках проєктів центру.

«Підвищувати компетентність тренерів, які працюють з молоддю – один із пріоритетів Львівського обласного молодіжного центру на 2024-й рік. Молодь має отримувати якісні послуги у сертифікованих фахівців. Забезпечуємо доїзд фахівців зі Львова у громади області. Щоби молодь могла отримати нові можливості та ресурси звертайтесь до нас і запрошуйте фахівців. Радо підтримуємо ініціативи громад», – наголосив т.в.о. директора Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Тематика проведення тренінгів у громадах «Інклюзивність та доступність», «Профорієнтація», «Як волонтерство змінює світ?», «Навички комунікації, та її роль у житті молоді» тощо.

Запросити сертифікованих тренерів у громаду можна, заповнивши заявку за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ