Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський обласний молодіжний центр запрошує до участі у вебінарах

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, команда Львівського обласного молодіжного центру підготувала низку онлайн подій. Участь у вебінарах безкоштовна та без вікових обмежень.

Пропонуємо ознайомитися зі списком найближчих подій від ЛОМЦ:

Зустріч з співорганізатором TEDxLviv Мартином Ковалком.

Мартин Ковалко – не тільки співорганізатор TEDxLviv. А ще й  співзасновник Fresh Bar Lviv, БОЇМ, Гастромандри та успішний спікер.
Дізнатись більше про Мартина і поставити йому свої запитання ви зможете під час трансляції, яка відбудеться 21 травня (четвер) о 18:00 на фейсбук сторінці  Львівський обласний молодіжний центр.

Посилання на подію тут.

Наша віртуальна безпека.

За даними GlobalWebIndex у 2017 році доступ до інтернету отримали 250 млн людей, а кількість інтернет-користувачів вперше в історії перевищила 4 мільярди. Тому необхідність знання своїх прав у мережі зростає з кожним днем. На вебінарі ви дізнаєтеся про те, як уникнути шахрайства під час покупок в інтернеті, як захистити свої персональні дані та авторські права в інтернеті. Трансляція відбудеться 21 травня (четвер) о 19:00, на фейсбук сторінці Львівський обласний молодіжний центр.

Спікерка - Марія Скакун, старший юрист і Head of Business Development в юридичній компанії Avitar.

Посилання на подію тут.

Корпоратив очима організатора: покрокова інструкція.

На онлайн події ви довідаєтеся, які бувають види корпоративів, як обрати тему для корпоративу, а також про особливості складання бюджету і роботу з підрядниками . Також ви отримаєте детальні інструкції про вибір  локації, ведучого, технічне забезпечення, оформлення, фотографа, меню.

Спікерка - маркетолог, екс Івент менеджер SkeliaLife, засновниця студії повітряних кульок Oballoon Studio.  

Пряма трансляція відбудеться на Facebook на сторінці Memories events school 24 травня о 16:00.

Подія безкоштовна, але за попередньою реєстрацією.

Посилання на подію тут.

Behind the scenes (за лаштунками події).

Унікальна можливість зазирнути за лаштунки процесу організації події. Як спланувати ідеальну подію, що потрібно тримати під контролем, як уникнути можливих фак-апів та подолати всі форс-мадори. Про це та багато іншого дізнаєтеся 31 травня 0 16:00. Пряма трансляція відбудеться у Facebook на сторінці Memories events school (посилання на трансляцію надішлемо за день до події).

Спікерка - Уляна Салій - організаторка подій у West Ukrainian Business Club, радіоведуча у Радіо ФМ Галичина, викладачка з техніки мовлення на курсах для радіоведучих та акторів дубляжу в освітній платформі Media House.

Подія безкоштовна, але за попередньою реєстрацією.

Перегланути подію можна за посиланням.

За майбутніми проєктами Львівського обласного молодіжного центру слідкуйте тут:  

Facebook ЛОМЦ
Telegram ЛОМЦ
Instagram ЛОМЦ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ