Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

Львівський режисер, військовий отримав премію ім. Богдана Хмельницького

Військовослужбовець 103 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ, режисер Назар Павлик отримав премію ім. Богдана Хмельницького за краще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва.
Назар Павлик та Олексій Резніков (Фото:103-тя бригада)

Про це повідомили на сторінці бригади.

"У вівторок, 6 грудня, у Києві відбулось нагородження лауреатів премії імені Богдана Хмельницького.

Вистава «Життя PS» колективу Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької (режисер Назар Павлик, актори Мар’яна Кучма та Олесь Федорченко) посіла першу сходинку серед творів театрального мистецтва", — йдеться в повідомленні.

В основу вистави авторства Назара Павлика покладена реальна історія Валерії Бурлакової, учасниці бойових дій на сході країни.

Премію лауреатам вручав міністр оборони України Олексій Резніков.

Довідка: Премія імені Богдана Хмельницького за краще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва присуджується щороку (до Дня Збройних Сил України – 6 грудня) за твори літератури і мистецтва, публіцистики і журналістики, спрямовані на підняття престижу Збройних Сил України, пропаганду військової служби, формування у військовослужбовців і молоді національної самосвідомості, гідності, духовності і культури, почуття патріотизму, вірності військовим традиціям українського народу, соціально-психологічної та військово-професійної готовності до служби у Збройних Силах України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ