Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський Центр обліку бездомних громадян з початку року зареєстрував 42 особи

«Центр обліку бездомних громадян двічі на тиждень, у вівторок та четвер з 14.00 – 17.00 години, проводить прийом бездомних людей Львова та реєструє їх. Таким чином бездомні можуть отримати допомогу у виробленні паспорта, пенсії, отриманні медичної та соціальної допомоги та інших соціальних послуг, передбачених законодавством», – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
За період роботи Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян з 1 листопада до 1 грудня 2006 року у Центр звернулося більше 35 людей, з яких 25 зареєстровано. Четверо громадян станом на 1 грудня 2006р. вже отримали прописку, а вісім розпочали процес поновлення документів, що засвідчують особу. 
Станом на 1 лютого 2007 р. у Центр обліку звернулося близько 50 громадян, серед них 42 особи зареєстровано.
Нагадаємо, що 1 січня 2006 року вступив в дію Закон України «Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей». Відповідно до цього закону рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради у Львові був створений Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, який розпочав свою роботу у жовтні 2006 року.
Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян є юридичною особою і зареєстрований за адресою вул. Стороженка, 25. У зв’язку з небажанням громадської організації, яка попередньо знаходилася у приміщенні без укладеного договору про оренду, звільнити приміщення, сьогодні фактичною адресою центру є вул. Хотинська, 1.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ