Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський ТЦК та СП очолив Герой України Денис Чаюк

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки очолив Герой України, полковник Денис Чаюк.
Денис Чаюк

"Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України генералом Валерієм ЗАЛУЖНИМ було призначено начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - полковника Дениса ЧАЮКА", - служба звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

Як повідомило СуспільнеДенис Чаюк — ветеран АТО/ООС. Чоловік брав участь у боях за Луганський аеропорт та місто Дебальцеве Донецької області. У 2017 році отримав медаль "За військову службу Україні".

Початок повномасштабної війни бойовий офіцер зустрів на одному з полігонів Дніпропетровської області. 25 лютого батальйонна тактична група під командуванням військового закріпилася на північних околицях Мелітополя Запорізької області. Бійці стримували російські колони у напрямку Запоріжжя та забезпечували відхід з міста підрозділів Нацгвардії. Згодом батальйонно-тактична група зайняла позиції на лінії Кам'янське-Оріхів і надалі стримувала натиск військових РФ.

22 березня під час визволення Малинівки Запорізької області полковник отримав осколкове поранення. Через місяць, у квітні 2022 року, Володимир Зеленський повідомив про присвоєння Денису Чаюку звання Героя України "за особисту мужність та результативність у боях з окупантами, за знищення техніки й живої сили ворога".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ