Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівський ТВД побореться за звання чемпіона України серед ветеранів

Ветерани львівського ТВД позмагаються за звання чемпіона України у віковій категорії 40 і старші.
http://futsal-amator.com.ua/

У Сумах стартував перший тур чемпіонату України, де команда ТВД у першому матчі з рахунком 2:0 перемогла команду «U-40» з Южноукраїнська. У другий ігровий день турніру ТВД з рахунком 0:4 поступився одному з головних фаворитів змагань «Чорному Морю» з Одеси. Сьогодні, 27 січня, ТВД зіграє передостанній матч першого туру з «Южноукраїнськом», а завтра – з одеською «Глорією».

Другий тур ветеранського чемпіонату відбудеться наприкінці лютого у Львові в універсальному залі СКА, а третій тур і матчі плей-офф - в Одесі у квітні.

«Турнір надзвичайно цікавий. Особливо тим, що у ньому беруть участь гравці, які пройшли вищу лігу чемпіонату України, були гравцями національної збірної України, - каже Мирон Кіндій, президент команди ТВД. – Сьогодні ми відчули на собі силу команди «Чорне Море», за яку грають Максим Павленко, Тарас Шпичка, Раміс Мансуров та інші відомі футзалісти. Максим Павленко й досі грає на професійному рівні. «Чотири на чотири» ми грали добре, але команда суперника нас переграла, коли почала грати з п’ятим польовим гравцем. Кілька разів ми не влучили у порожні ворота, а суперник свої моменти зумів реалізувати. Формат турнір також нам до вподоби. Це реальний чемпіонат, який розбитий на тури. Дуже цікавий проект розроблений Асоціацією футзалу України. Турнір показує, що у нас дуже високий рівень ветеранських турнірів. Команди «АРПІ» та «Чорне Море» могли б спокійно грати мінімум у першій лізі чемпіонату України. У 40 років, на жаль, вже швидкість не та, але техніка у гравців працює на відмінно. Завдання нашої команди ввійти у топ-четвірку. Думаю, нам це реально». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ