Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський виконком схвалив розробку двох детальних планів територій

Виконавчий комітет Львівської міської ради 25 січня прийняв рішення «Про розроблення детального плану території району забудови, обмеженої вул. В. Короленка, Просвіти, Винниченка та Личаківською» та «Про розроблення детального плану території забудови, обмеженої вул. Зеленою, Липова Алея, В. Стуса, Кубанська», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до рішення, детальний план буде розроблено відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану Львова та положень затвердженої містобудівної документації.

«Відповідно до ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», детальне планування розглядає умови та обмеження забудови території. Детальний план – це наступний крок після генерального плану. Детальні плани повинні бути розроблені для всього міста і включають всі території, незалежно від форм власності та функціонального призначення», - зазначив Андрій Павлів, директор департаменту містобудування.

Довідка:

Детальний план території – містобудівна документація, що визначає планувальну організацію та розвиток території. Він уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає принципи планувально-просторової організації забудови, червоні лінії та лінії регулювання забудови, містобудівні умови та обмеження. До складу детального плану входить схема планувальних обмежень, де зображуються існуючі та прогнозовані обмеження: території заповідників, заказників, регіональних ландшафтних парків та іншихоб’єктів природо-заповідного фонду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ