Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський виконком затвердив зміни до бюджету

Сьогодні, 25 жовтня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету було схвалено зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік та зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Прийняті рішення будуть розглянуті завтра, 26 жовтня, на сесії Львівської міської ради, повідомила прес-служба ЛМР.

«Зміни стосуються фінансування видатків управління освіти. Зокрема фінансування заробітної плати працівникам профтехучилищ у сумі 21, 5 млн. грн., за рахунок економії по інших видатках - 2 млн. грн, за рахунок економії видатків на енергоносії – 1, 5 млн. грн., і за рахунок економії заробітної плати працівників дитячих установ – 18 млн. грн.», - доповіла Любов Миколаїв, в.о. директора департаменту фінансової політики ЛМР.

Також були схвалені зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

«Запропоновані зміни є пропозиціями головних розпорядників коштів. Ці зміни вчора були опрацьовані на профільних комісіях - гуманітарній та інженерній, а сьогодні будуть розглянуті бюджетною комісією.

Це технічний перерозподіл видатків по завершенню об’єктів гуманітарної галузі та житлово-комунального господарства для того, щоб завершити відповідні роботи до кінця 2017 року. Ми коштів від розпорядників не забираємо, лише перерозподіляємо. До прикладу, ми беремо стрічку видатків «ремонт спортивних майданчиків», і просто розписуємо їх конкретно за адресами. Також додаємо кошти ЛМКП «Львівводоканалу» на підключення каналізування трьох вулиць у Личаківському районі», - розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР.

Прийняті рішення будуть розглянуті завтра, 26 жовтня, на сесії Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ