Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський ювелірний завод: до торгів залишилось три дні

Поновлення приватизації у 2022 році – це важливий крок до відновлення бізнес-активності в Україні, зміцнення та посилення економічної безпеки нашої держави.

Нагадаємо, у жовтні, після початку повномасштабного вторгнення відновлено приватизацію державного майна в Україні.

В Україні існує нагальна потреба у забезпеченні перенесення виробництва у безпечні регіони України та швидке його налагодження на нових виробничих майданчиках. Одним із шляхів організації виробництва на нових майданчиках, пошуку приміщень для перенесення виробництв є прискорена і спрощена приватизація державного майна. Це одночасно збільшення  надходження до Державного бюджету коштів від приватизації державного майна. Продаж майна, яке не працює – це мінус збитки для держави.

"Приватизація потрібна для розвитку економіки, залучення інвестицій. Інакше державне майно і надалі втрачатиме вартість, а держава – гроші. Також одним із шляхів забезпечення перенесення виробництва у безпечні регіони України та швидке його налагодження на нових виробничих майданчиках є прискорена та спрощена процедура приватизації.

Одним із таких привабливих об'єктів приватизації є Державний пакет акцій розміром 100% статутного капіталу АТ "Львівський ювелірний завод"- зазначив Владислав Калинець  начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Зазначимо, що розмір статутного капіталу товариства – 113959,000 тис. грн. На сьогодні АТ «Львівський ювелірний завод» - це практично єдине підприємство в Україні, що належить державі, з усіх ювелірних заводів. Спеціалізується на виготовленні ювелірних виробів з дорогоцінних металів (золото, срібло), з дорогоцінних металів зі вставками з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння (діаманти, аметисти, сапфіри, топази, смарагди, гранати, бурштин, цитрин, кварц, перлини, циркони та інше.).

Товарною продукцією товариства є перстені, сережки, кулони, брошки, браслети та ланцюжки, кольє, затискачі до краватки, брелоки, запонки, а також посудна група зі срібла. Товариство також виготовляє вироби з недорогоцінних металів (медалі, знаки, значки, державні нагороди, відзнаки тощо). Актив буде цікавим насамперед для виробників ювелірних виробів, виробничих промислових підприємств.

Для приватизації активу потрібно зареєструватися та в ході онлайн-аукціону зробити найбільшу ставку, торги відбудуться 20 жовтня 2022 року. Стартова ціна – 144 282 200 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ