Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівтеплоенерго” до суду передано 33 841 позовну заяву на споживачів-неплатників

Відділи державних виконавчих служб районних управлінь юстицій, згідно із законом України „Про виконавче впровадження”, до фізичних осіб що відмовляються платити за послуги тепловиків – активно проводять претензійно позовну роботу. Міським комунальним підприємством „Львівтеплоенерго” до суду передано 33841 позовну заяву на споживачів-неплатників, про стягнення боргу на суму 53 млн грн.  Суди вже задовольнили 27 тис.315 позовів, на загальну суму  45 млн грн, їх пред’явлено до виконання. Навмисне затягування проплати за тепло та неспроможність в подальшому її погасити загрожує стягненням з майна, що є у приватній власності боржника, відповідної  суми боргу. Повідомляє прес-служба МКП „Львівтеплоенерго”.
У МКП „Львівтеплоенерго” неодноразово наголошували, що основною проблемою підприємства є категорія недобросовісних споживачів, що постійно боргують за послуги тепловиків. Така безвідповідальність не дає змоги теплопостачальним підприємствам закуповувати природний газ та електроенергію для виготовлення теплової енергії.
Саме тому, „Львівтеплоенерго” постійно тримає на контролі  інформацію  в розрізі підвідомчих відділам державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції адміністративних районів, стосовно кількості виконавчих листів, відправлених в відділи державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, сум на які вони  оформлені та ефективність роботи державних виконавців з боржниками
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ