Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівтеплоенерго» зменшило споживання газу на 33%

Починаючи з 2 березня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» зменшило споживання газу на 33%, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Заходи економії почали впроваджувати з 2 березня після обіду. Тому за три дні, 2-4 березня, вдалося зменшити споживання природного газу на 310 167 м3. Зокрема, за суботу і неділю спожито на 246 372 м3 менше, оскільки на вихідних навчання в закладах освіти не було, наші служби проводили роботу щодо коригування температури теплоносія до такого рівня, щоб не замерзла система.

У понеділок, 5 березня, коли навчання в закладах освіти було відновлено, ми забезпечили належне опалення закладів освіти, однак спожили 1 млн. 81 тис. м3 природного газу – це на 360 м3 менше, в порівнянні з 1 березня. За вчорашню добу спожили 961 тис. м3природного газу – це на 480 м3 менше. Тобто за ці дні, починаючи з 2 березня, споживання газу нашим підприємством зменшилося на 33%», - розповів Степан Пакіж, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, 2 березня НАК «Нафтогаз України» оприлюднила звернення до українців протягом наступних 3-4 днів зменшити споживання газу, з метою зменшити можливі наслідки енергетичного шантажу з боку Росії.

У Львівській міській раді також закликали власників індивідуальних газових котлів зменшити споживання газу протягом 4-х днів задля економії енергоресурсів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ