Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян, які звертаються до соцзахисту, щороку більшає

Торік працівники відділів управління соціального захисту опрацювали майже 290 тис. звернень як письмових, так і усних (консультації, зокрема телефоном). Для порівняння, у 2012 році зафіксовано 230 тис. звернень та консультацій, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Цікаво, що в грудні 2013 року зафіксовано 20 тис. звернень та наданих консультацій з питань соціального захисту. Висока активність спостерігалась попри наближення новорічно-різдвяних свят. Загалом львів’яни переважно звертаються за оформленням соціальних допомог, субсидій, пільг, отримання консультацій фахівця. Як показує практика в нашій роботі є багато випадків, коли одна сім’я може звертатись одразу ж за кількома видами допомог, звісно, якщо таке право їм передбачено чинним законодавством. Найбільша активність звернень мешканців у 2013 році припала на жовтень, коли працівники відділів соціального захисту опрацювали близько 30 тис. звернень мешканців з різних питань соціального захисту», - повідомив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

«Проведені впродовж останніх років структурні зміни в організації робочого процесу, це і впровадження концепції обслуговування за принципом «єдиних приймалень», запровадження послуг попереднього запису на прийом по телефону та інтернету, розширення графіку прийому мешканців значно змінили ситуацію в бік підвищення оперативності опрацювання запитів громадян та вирішення різного роду соціальних питань, серед яких, надання консультацій мешканцям по телефону чи на прийомі у фахівця, прийом документів на призначення всіх видів соціальних допомог, реєстрація у Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків тощо», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ