Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львів’ян закликають подарувати книжку сироті

Видання збирають для вихованців сиротинця «Благодать». Найбільше діти потребують книжок про фінансову грамотність та статеве дозрівання.

Акція «Подаруй сироті книжку» триває до другого вересня. До цього часу всі охочі можуть долучитися. Діти не мають батьків, які можуть їм розповісти про дорослішання та життя, тому це можуть зробити книги.

«Всі дуже часто сконцетровані на маленьких дітях, приносять нам казки. Але треба пам’ятати, що в нас є і доросліші вихованці. Вони потребують вирішення багатьох питань, їм потрібно знати, як дати раду з фінасовими питаннями», - розповіла керівниця ініціативи «Подаруй сироті свято» Ольга Стець.

Також дітям цікаво книжки-фентезі та історії про кохання. Щоб передати видання, можна зв’язатися з Ольгою Стець у Facebook або написати до спільноти «Подаруй сироті свято».

Ось перелік книжок, які потребують сироти.

Серія книг «Пригоди Петсона і Фіндуса», Серія книг «Пригоди Джуді Муді», Мізелінські Олександр та Даніель «Карти», Женев'єва Юр'є, Лоїк Жуанніго «Жили собі кролики», Еллен Бейлі «Я – надзвичайна», Фран Гаузер «Міф про милу дівчинку. Як побудувати казкову кар’єру і не перетворитися на чудовисько», Сергій Біденко, Ірина Золотаревич «Книга юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків», Філ Вілкінсон «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців», Аніта Найк «Як я дорослішаю. Посібник для дівчат», Моніка Пейткс «Бруно дорослішає», «Мія дорослішає», Франсуаза Буше «Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків», Серія книг Джефф Кінні «Щоденник слабака», Люсі Серія книг Мод Монтгомері «Енн із зелених дахів», «Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв», Зої Заґґ «Дівчина онлайн», «Чат для дівчат», Комплект книг А. Аудгільд Сульберґ, Шон Кові «7 звичок високоефективних підлітків», Сью Таунсенд «Таємний щоденник Адріана Моула», Оксана Радушинська «Метелики у крижаних панцирах», Андрій Бачинський «140 децибелів тиші», Комплект книжок «Веселий вступ до програмування», Ескандель Віктор, Гальйо Ана «Таємничі загадки», Оксана Караванська «Стильна книжка для панянки», Комплект чотирьох книжок Мартін Содомка.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ