Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують долучитись до онлайн-дискусії "Філософія Чорнобиля"

На сторінці міського молодіжного простору Lviv Open Lab у Facebook відбудеться онлайн-дискусія ʺФілософія Чорнобиляʺ. Захід проведуть до Дня пам’яті про Чорнобильську трагедію у понеділок, 26 квітня, о 9:30 год.

ʺФілософія Чорнобиляʺ – це розмова між людьми з різних сфер про вплив подій 86-го року у Чорнобилі на науку, довкілля, культуру та саме сприйняття мирного атома. Свідок тих подій, культурологиня, екологиня та психотерапевт – здавалося б, зовсім різні люди, проте вони разом вони можуть допомогти переосмислити події того часу.

Серед спікерів: модератор Олег Березюк – політик, експерт у сферах медицини, управління, комунікації, психології, освіти, а також соціальної сфери, Ольга Ліщинська – культурологиня, доцентка кафедри теорії та історії культури Львівського національного університету ім. І. Франка, Якименко Ганна – екологиня, кандидатка біологічних наук з радіоекології, експертка з охорони довкілля компанії Укренерго, Валентина Кайданович – голова Львівської обласної організації ʺПрип’ять Центрʺ та безпосередній свідок тих подій, Віталій Гуртів – ліквідатор катастрофи.

Команда Lviv Open Lab закликає долучитися до події та почати свій ранок змістовно і цікаво. Слоган заходу – ʺФілософії Чорнобиля: пам’ять = знанняʺ.

Посилання на подію тут.

Трансляція відбудеться на сторінці Lviv Open Lab за посиланням.

Довідка

Комунальна установа львівський міський молодіжний центр Lviv Open Lab - це простір інноваційної освіти на Сихові, частина мережі молодіжних просторів ТВОРИ!. Основною метою простору є популяризація науки і технологій серед дітей та молоді.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині триває підготовка до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ