Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на благодійну подію у Замарстинівський парк

Основи домедичної допомоги, фізичного та ментального здоров’я, дитячі забіги та перший маршрут теренкуру з військовими – усе це «День здоров’я для перемоги». Цієї суботи, 30 вересня, відбудеться благодійний захід у Замарстинівському парку. Тут збиратимуть кошти на наплічники для військових медиків. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Мешканці та гості міста зможуть визначити власний серцево-судинний ризик, провести флюорографію, отримати знання зі здорового харчування та ментального здоров'я, освоїти основи долікарської допомоги, зупинки кровотеч, безпеки бійця.

У програмі – оздоровчі елементи скандинавської ходи та теренкуру. Діти зможуть позмагатися в бігу. Протягом усього часу працюватиме благодійний ярмарок та майстер-класи. Зібрані кошти спрямують на наплічники для військових медиків.

Подія триватиме з 10:00 до 15:00 год у Замарстинівському парку (вул. Івана Мазепи, 1а).

Організатори зазначають, що особливими учасниками події будуть воїни, які лікуються в Національному реабілітаційному центрі «НЕЗЛАМНІ».

Реєстрація на подію за посиланням.

Афішу можна переглянути тут.

Організатори події: Українське лікарське Товариство у Львові, Світова Федерація Українських Лікарських Товариств, управління охорони здоров’я та управління екології Львівської міської ради, Перше та Друге медичні об’єднання Львова, ГО «Життя», ЛНМУ ім. Данила Галицького та інші. Подія присвячена Міжнародному дню лікаря (перший понеділок жовтня) та Дню захисника України.

Контактна особа:  Андрій Базилевич, президент Світової Федерації Українських Лікарських Товариств, тел.: +38 067 447 32 21, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ