Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'ян запрошують на відкриту зустріч з ветеранами

У середу, 24 липня, Львівський туристичний офіс та Центр надання послуг учасникам бойових дій запрошують на відкриту зустріч з ветеранами.

Як повідомляють в ЛМР,  зустріч проведуть, щоб ресторатори, готельєри, громадськість неформально поспілкувались з ветеранами про те, як заклади HoReCa можуть стати місцем для спільного комфорту та взаємодії.

«Гостинне середовище – це там, де є розуміння, привітність, немає бар’єрів у спілкуванні, спільному фізичному просторі, або їх зовсім мало. Для того, щоб створити таке середовище, треба спілкуватись, фіксувати, з якими бар’єрами маємо справу та думати, як разом їх мінімізувати. Тому запрошуємо усіх долучатись», - зазначає Христина Лебедь, керівниця міського управління туризму.

Подія відбудеться 24 липня, в середу, о 17:00 в MAD BAR’s HOUSE, що на вул. Шевській, 10. Щоб прийти на зустріч, потрібно зареєструватись за посиланням.

Модераторуватиме зустріч Андрій Жолоб, ветеран 46 ОАЕМБР, журналіст, керівник львівського Центру надання послуг учасникам бойових дій.

Учасниками обговорення стануть:

– Володимир Рудковський, ветеран, амбасадор реабілітаційного центру Unbroken;

– Євген Шваб, ветеран 95 ОДШБР;

– Сергій Тітаренко, ветеран російсько-української війни, майор Армійської Авіації СВ ЗС України у відставці після поранення, психолог, керівник абілітаційного процесу НАВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ