Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на виставку скульптури і графіки «Захисна оболонка»

Сьогодні, 17 жовтня, в рамках Львівського тижня скульптури 2024 в «Я Галерея Пентхаус» (вул. Зелена, 20) відкривається спільний проєкт «Захисна оболонка» скульптора Олексія Абрамова і графіка Ярослава Герасименка. Відкриття відбудеться 17 жовтня о 18:00. Про це повідомляє ЛМР.

Апокаліптичні мотиви, пошук захищеної форми, розвиток високого ремесла та пієтет перед старими майстрами – це те, що об’єднує Олексія Абрамова і Ярослава Герасименка.

Поєднання скульптури Олексія Абрамова, що виражає внутрішній психологічний стан, та декадентної графіки Ярослава Герасименко відтворюють форму, що розповідає про стан вразливості чи спробу стійкості.

«Ми всі потребуємо захисту. Деякі істоти у процесі своєї еволюції набули твердої шкіри, панцирів, мушель, оболонок та додаткових агресивних елементів – рогів, бивнів та ікл. Людина серед них видавалась слабкою і ніжною, але постійна агресія війни навчила одягати на себе металеві, шкіряні та деревʼяні обладунки, наблизила до стійкішої тваринної форми», – описують виставку митці.

Оглянути виставку  можна буде  від завтра і до 19 січня 2025 року. 

Графік роботи: з вівторка по неділю з 11:00 до 20:00.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ