Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують у Центр Довженка на заходи до Дня міста

До Дня міста у Львові організовують низку різноманітних заходів. Однією з локацій стане Центр Довженка на Сихові. Зокрема, львів’ян та гостей міста запрошують відвідати фестиваль "Львівські фанфари", музичне та світлове шоу, святковий концерт та 3D-мапінг. Про це інформує прес-служба ЛМР.

4 травня о 17.00 год відбудеться відкриття фестивалю «Львівські фанфари». О 20.00 год гостям фестивалю покажуть музичне дійство та світлове шоу «The Planets» за участі оркестру Львівської національної філармонії.

"Одна з подій уже традиційна — фестиваль „Львівські фанфари“. Цього року приїжджають оркестри з різних країн і міст України. Цей масштабний фестиваль буде на площі перед Центром Довженка. Центр Довженка та Львівська національна філармонія має спільний проект: музичне та світлове шоу „The Planets“, яке відбуватиметься в концертній залі", — розповіла директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

5 травня відбудеться святковий концерт за участі держаної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» із програмою "Ми — батяри" та дитячої творчої школи Павла Табакова.

Також організатори розповіли про одну із особливих подій — 3D-мапінг.

"Родзинкою стане 3D-мапінг на храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Ми проводимо його вдруге й маємо тільки позитивні відгуки. Цього року темою візуалізації стала єдність", — додала Марта Іванишин.

Львів’ян і гостей міста запрошують насолодитися подіями, які організовує Центр Довженка до Дня міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ