Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'ян запрошують відвідати фермерський ярмарок

Львів'ян та гостей міста щосуботи запрошують на фермерський ярмарок. Так, на звернення містян ярмарок функціонуватиме у осінній період, до 17 жовтня. Відвідати його та придбати продукцію місцевого виробника можуть усі охочі з 9.00 до 15.00 год. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.
Фото ЛМР

ʺЛьвівський фермерський ярмарок отримав величезну популярність серед мешканців Львова та його гостей. Останні дві суботи роботи Ярмарку ми одержали багато звернень від львів'ян з проханнями продовжити його в осінній період. З такою ініціативою також звернулись місцеві фермери, які є учасниками ярмарку, мотивуючи своє прохання тим, що саме у вересні і жовтні вони матимуть можливість ознайомити відвідувачів із вирощеною органічною продукцією, яка дозріває саме в той період. Основною метою Львівського фермерського ярмарку була допомога, яку вирішила надати Львівська міська рада, місцевим виробникам у популяризації їх продукції, можливості представити її на широкий загал та в інформаційній підтримці їх діяльності.

На сьогодні бачимо, що Львівський фермерський ярмарок — це сформований бренд, відомий на всю Україну. Його популярність полягає в тому, що сам власник продукції продає її покупцю, а той в свою чергу розуміє її якість. Це було нашою основною вимогою до фермерів, яку вони успішно реалізовуютьʺ, — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції, співорганізаторка Львівського фермерського ярмарку Тетяна Хабібрахманова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ