Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янам, котрі не мають газових лічильників, відключають опалювальні прилади

У зв’язку із закінченням опалювального сезону (14 квітня) «Львівгаз» проводить відключення опалювальних приладів у помешканням львів’ян, в яких відсутні газові лічильники. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба ВАТ «Львівгаз».
Якщо ж споживачі природного газу хочуть залишити опалювальні прилади ввімкненими на літній період 2009 р., то їм необхідно звернутися з письмовою заявою в УЕГГ Львова ВАТ «Львівгаз». Фізичні особи можуть звертатися у районні служби газопостачання, а суб’єкти господарювання та фізичні особи, що використовують газ для опалення нежитлових приміщень – в службу газопостачання установ і організацій Львова.

Зазначимо, що до заяви слід додати акт на прочистку димових та вентиляційних каналів, витяг з наказу про відповідального за газове господарство, копію посвідчення відповідального за газове господарство, підтвердження ліміту природного газу.

Обов’язковою умовою для продовження користування опалювальними приладами у літній період є відсутність заборгованості споживача перед ВАТ «Львівгаз» і виконання умов угод укладених з ВАТ «Львівгаз».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ