Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'янка стала бронзовою призеркою етапу Прем’єр-ліги з карате в Мадриді

Вихованка Заслуженого тренера України Антона Нікуліна Галина Мельник стала бронзовою призеркою етапу Прем’єр-ліги з карате в Мадриді і покращила свої шанси здобути олімпійську ліцензію. Про це повідомили в НОК Львівщини.
Галина Мельник

Сьогодні, 1 грудня, у Мадриді (Іспанія) відбуваються фінали на заключному етапі Karate1 Premier League. Два “бронзові фінали” за участі львівських каратисток уже завершилися. Обидві вони зустрічалися з суперницями із Канади. Рахунок – 1:1.

У жіночому куміте до 68 кг 25-річна Галина Мельник з рахунком 3:0 (результативний удар ногою в голову) перемогла Меліссу Братіч. Галина зараз №14 в олімпійському рейтингу в категорії понад 61 кг і після цього успіху точно підніметься вище і впритул наблизиться до необхідного місця для здобуття ліцензії.

В іншому українсько-канадійському поєдинку за “бронзу” (жіноче куміте до 61 кг) досвід взяв гору над молодістю. №7 олімпійського рейтингу, 26-річна канадійка Хайя Джумаа завдяки єдиній вдалій дії (удар ногою в голову) за хвилину до кінця поєдинку виграла у 19-річної львів’янки Діани Шостак – 3:0. Незважаючи на поразку, 5-те місце для Діани (№49 в олімпійському рейтингу), яка протягом турніру перемогла чимало фавориток, – безумовно, хороший результат. Для Діани це найкращий виступ у кар’єрі на етапах Прем’єр-ліги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ