Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'янка Тетяна Кіт у чвертьфіналі Олімпійських ігор поступилась американці

У чвертьфіналі олімпійського борцівського турніру (вагова категорія до 57 кг) львів'янка Тетяна Кіт поступилася надзвичайно сильній американці та одній з головних фавориток Олімпіади-2020 Гелен Мароуліс - олімпійській чемпіонці 2016 року у вазі до 53 кг, дворазовій чемпіонці, срібній та бронзовій призерці чемпіонатів світу. Про це повідомили 4 серпня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Тетяна Кіт

Фактично американка не дала українці жодних шансів на успіх, повністю контролюючи хід сутички. В підсумку перемога Мароуліс з рахунком 8:0. Тепер сподіваємося, що у півфіналі, який відбудеться сьогодні орієнтовно опівдні, американська борчиня переможе японку Рісако Кавай і вийде у фінал. В такому разі Тетяна отримає можливість через втішні сутички поборотися за "бронзу".

Додамо, що виграти у Рісако Кавай американці буде дуже непросто. Японка на турнірі у відмінній формі, вона - олімпійська чемпіонка Ріо-2016 у вазі до 63 кг, триразова чемпіонка та срібна призерка чемпіонатів світу.

Сьогодні у своїй стартовій сутичці на олімпійському борцівському турнірі львів'янка Тетяна Кіт в 1/8 фіналу вагової категорії до 57 кг Тетяна дуже швидко поклала на лопатки призерку чемпіонату Африки та Африканських ігор Сівар Бусетту з Тунісу. Сутичка тривала 1 хв 7 сек.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ