Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'яни добре стартували на чемпіонаті України з лекої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР

30 січня розпочався перший день Чемпіонату України серед ДЮСШ та СДЮШОР (1994 р.н. та молодші ) з легкої атлетики в приміщенні у місті Запоріжжі. По закінченні першого дня змагань представники Львівщини вибороли одну золоту та дві срібні нагороди, Повідомили у Федерації лекої атлетики Львівської області.

Перемогу на дистанції 3000 м - 9.05,19 здобув учень ЛдУФК, представник ДЮСШ «Сокіл» Богдан Городиський (тренери ЗТУ Сташків М.В. та Хіміон Т.В.).

Другу сходинку на дистанції с/х на 5000 м - 22.22,32 здобув учень ЛДУФК, представник КДЮСШ «Колос» Юрій Шварик (тренери Васильків Н.Л. та Васильків І. В. ).

Ще одну срібну нагороду виборов на дистанції 400 м - 51,68 вихованець ДЮСШ № 10 Олексій Мацкевич (тренери Калантаєвський О. Ю. та Калантаєвський Ю.О.).

Вдало подолавши кваліфікацію, до фінального кола змагань в стрибках у висоту потрапили учні ЛДУФК та представники КДЮСШ «Колос», учні Лебедюка В.І. Андрій Попович - 190 см та Іван Сенишин - 185 см.

Також можна відзначити третє місце в бігу на 3000 м - 9.07,44 учня ЛДУФК Дмитра Долинчука, котрий тренується в ЗТУ Сташківа М.В.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ