Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'яни наразі ігнорують транспорт підвищеного комфорту

Сьогодні, 19 червня, у Львові розпочав роботу транспорт підвищеного комфорту – мікроавтобуси, що курсуватимуть маршрутом Сихів – центр.

За словами водіїв маршрутів, наразі транспорт підвищеного комфорту особливим попитом у пасажирів не користується. Основний акцент у своїй роботі водії зроблять на «час пік». Тоді, на їхню думку, побільшає пасажирів, які бажатимуть поїхати додому у підвищеному комфорті.  

Наразі водії готові везти пасажирів з центру на Сихів чи навпаки при наявності двох і більше чоловік. Втім, це лише тимчасово, оскільки кажуть, що тариф на проїзд буде їм вигідним, коли буде якомога більше бажаючих проїхатися з комфортом і без тисняви.

Наразі водії готові терпіти і чекати на розкрутку свого ноу-хау. Вони дуже сподіваються, що ця ідея проживеться у львів'ян і вони будуть готові платити за комфорт на 11 гривень більше, аніж коштує звичайна маршрутка.

За словами водіїв, мікроавтобуси Сихів – центр курсуватимуть щодня зранку до 12 години ночі.  Додамо, що вартість проїзду становить 15 грн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ