Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни просять, щоб у Снопківському парку відновили зруйнований електропідстанцією дитячий майданчик

Мешканці прилеглих до Снопківського парку вулиць вимагають провести роботи із знесення об’єкта незавершеного будівництва (недобудованої електричної підстанції) у парку «Снопківський», а також встановити на цьому місці дитячий майданчик та відновити дитячу лижну та санну траси, що були зруйновані будівництвом цієї підстанції. Із відповідним звернення учора, 11 квітня, під час засідання сесії Львівської міськради до міського голови Львова звернувся депутат Львівської міської ради Василь Горон.

За словами депутати, мешканці наголошують, що на сьогодні відсутня суспільна потреба у незавершеній підстанції, яким власне і є цей недобуд. Більше того, він  створює постійну загрозу для  дітей, які мешкають неподалік та гуляють у парку, адже є джерелом виникнення нещасних випадків. Також люди зазначають, що зазначена будівельна конструкція стала місцем концентрації наркозалежних, алкоголіків та інших антисоціальних елементів, що призводить до негативних наслідків для відвідувачів парку, зокрема маленьких діток, які полюбляють цей парк.         

«Враховуючи, що на вимогу територіальної громади міста Львова та на виконання Ухвали №1002 від 29.03.2001 року площа природно-заповідного фонду, парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва парку Снопківський має бути збільшена до 39 га, а територія, на якій розміщене зазначене незавершене будівництво, входить у природно-заповідний фонд, та враховуючи бажання громади створення на даному місці майданчику для відпочинку дітей, ми зобов’язані вжити усіх необхідних заходів, аби посприяти вирішенню цього питання на користь дітей міста Львова», - зазначив депутат.

Враховуючи викладене, він звернувся до садового з проханням вжити необхідних заходів щодо встановлення власника незавершеного будівництва  та здійснити викуп вищевказаного об’єкта незавершеного будівництва у парку «Снопківський» для суспільних потреб територіальної громади міста Львова.

Також депутат вимагає виконати роботи із знесення вищевказаного незавершеного будівництва та встановлення на цьому місці відпочинково-рекреаційної зони - майданчика відпочинку для дітей, з долученням суміжних територій парку та  відновлення дитячої санної та лижної трас поруч з новозбудованим відпочинковим майданчиком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ