Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'яни здобули 4 "золота" на Чемпіонаті України зі стендової стрільби

Вчора, 29 серпня, в с.Нещерів Київської області завершився чемпіонат України зі стрільби стендової (фінал), у якому домінували львівські спортсмени. Про це повідомили Гал-інфо 30 серпня у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Фото Відділення НОК України у Львівській області

В особистій першості на круглому стенді (SKEET) "золото" здобув представник Львівщини Андрій Кобзарук, а в ТОП-10 потрапили Ігор Василенко (6 місце) і Ростислав Грибовський (9 місце). Всього в цій дисципліні змався 41 спортсмен.

Серед жінок на круглому стенді (SKEET) третьою стала львів'янка Оксана Слюсаренко.

В особистій першості на траншейному стенді (TRAP) львів'яни посіли перші два місця - "золото" виграв Олександр-Олесь Шлюз, "срібло" - Олександр Білько. Загалом змагалося в цій дисципліні 26 спортсменів.

Серед жінок на траншейному стенді (TRAP) у нас також дві медалі - Олена Охотська стала чемпіонкою, а Надія Булгакова - бронзовою призеркою.

І врешті в командній першості (mix) на траншейному стенді (TRAP) команда Львівщини-2 (Олександр-Олесь Шлюз, Надія Булгакова) здобула золоті медалі, а команда Львівщини-1 (Олександр Білько, Олена Охотська) - срібні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ