Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни зможуть оформити документи на отримання пільг упродовж І кварталу 2007-го

Документи для оформлення пільг на оплату за послуги з водопостачання та водовідведення ЛМКП «Львіводоканал» прийматиме протягом 1-го кварталу 2007 року – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
 Пільгова оплата за спожиті послуги може здійснюватись абонентом ЛМКП „Львівводоканал” лише після оформлення пільги у районному відділі водозбуту. Для цього абонент повинен повідомити письмовою заявою „Львівводоканал” про своє право на пільгу. До заяви слід додати довідку, видану установою чи організацією, у віданні чи власності якої перебуває житловий будинок, довідки з місця проживання заявника та про склад сім’ї; копію документу, що підтверджує право на пільги в оплаті за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення (посвідчення, довідки) та копію довідки про присвоєння ідентифікаційного податкового номера.
Прийом споживачів проводиться щодня з 8.00 до 17.00 год.  у районних  відділах Водозбуту за адресами: вул. Зелена, 64 та вул. Зубрівська, 5 (для абонентів Сихівського району). Для оформлення або поновлення пільги присутність пільговика не обов’язкова, документи можуть подати члени сім’ї або надіслати їх листом на адресу: ЛМКП „Львівводоканал”,  індекс 79017,  м. Львів, вул. Зелена, 64
Відповідно до ЗУ «Про Державний бюджет України на 2007 рік», ст. 47 за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття надаються житлові субсидії населенню та пільги ветеранам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертвам нацистських переслідувань, ветеранам військової служби, ветеранам державної пожежної та іншим категоріям, які передбачено законом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ