Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів'янин погрожував пустити газ і підірвати будинок

Вчора, 11 липня, близько 16.00 патрульні отримали інформацію, що на вулиці Пулюя, мешканець однієї з квартир погрожує підірвати гранату, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

Інспектори помчали на місце події, де їх зустріли працівники ЖЕКу та сусіди. Громадяни повідомили, що їхній сусід забарикадувався, не впускає в свою квартиру працівників служби газу та погрожує застосувати гранату. Патрульні пішли до дверей квартири та спробували налагодити діалог з чоловіком. Громадянин почав погрожувати що пустить газ та вчинить самогубство. Патрульні евакуювали людей з будинку.

«Ми почули, що чоловік б’є чимось металевим по трубах та кричить, що підірве газ. Оскільки в будинку могли залишалися ще люди, ми силою зайшли до квартири, щоб уникнути людських жертв», - розповів командир взводу патрульних, Микола Гора.
Коли патрульні зайшли всередину, на них напав чоловік, тримаючи у руках металеву трубу. До нього застосували фізичну силу та кайданки. Тоді до квартири зайшли вибухотехніки, проте гранати чи інших вибухових пристроїв там не було. Чоловіка госпіталізували. На місці працювала слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ