Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів'янин Віктор Легкодух здобув пʼять медалей на ветеранських Іграх сильних духом

Представник Львівщини Віктор Легкодух здобув пʼять нагород на Іграх сильних духом (Strong spirit's games), які відбулися в іспанському Мадриді. Це перші міжнародні змагання серед військових-ветеранів з тяжкими пораненнями. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: Мінветеранів

Два «золота» спортсмен здобув у жимі на максимум та жимі на кількість за 1 хвилину. «Срібло» – у жимі гирь вагою 16 кілограмів сидячи (на кількість за 2 хвилини), а також дві «бронзи» у веслуванні на лижному тренажері на 100 метрів та веслуванні на лижному тренажері за 100 секунд.

У складі збірної України виступали 50 спортсменів, які у змаганнях з командами США, Естонії, Ірландії та Нідерландів і здобули найбільшу кількість нагород. Спортсмени виступили в шести дисциплінах: жим лежачи (два види), гребний тренажер (два види), аеробайк, ривок гирі.

Віктор Легкодух – підполковник ЗСУ, офіцер Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, ветеран Збройних Сил України, багаторазовий призер міжнародних ветеранських змагань «Invictus Games», «Warrior Games», чемпіон світу зі штовхання ядра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ