Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лише 34% Львів'ян розглядають перспективу роботи за кордоном

Лише 34% Львів'ян розглядають перспективу роботи за кордоном. Про це свідчать результати соціологічного дослідження оприлюдненого Українським центром вивчення громадської думки "Соцінформ".

За результатами опитування, 62% респондентів та члени їх сімей не розглядають можливості найближчим часом поїхати на роботу за кордон. Також, у 65% випадків опитані та члени їх сімей не перебували на роботі за кордоном протягом останнього року.

1/2

Відтак лише 34% респондентів та їх родичів мають намір їхати на роботу за кордон найближчим часом, Зокрема, кількість мешканців Львівщини,які протягом останнього року перебували на роботі за кордоном складає також 34%., Майже половина з них – це люди працездатного віку (18-49 років). Найбільше заробітчан із сіл та маленьких містечок (42 і 32%).Таким чином тенденція трудової міграції на Львівщині практично залишається незмінною. 

Для вивчення громадської думки до уваги взято населення Львова та Львівської області віком від 18 років і старших впродовж 10-18 січня 2019 року. Респондентами  дослідження були 1235 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ