Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Люблінське воєводство передало на Луганщину 17 тон гуманітарного вантажу

Близько 17 тон гуманітарної допомоги та карету швидкої допомоги передали Луганській області від Люблінського воєводства (Республіка Польща) сьогодні, 14 липня, у Львові.

Гуманітарний вантаж зібрала влада та громада Люблінського воєводства. Зокрема, це 7 генераторів,  засоби особистої гігієни для дітей та людей старшого віку, продукти харчування довготривалого зберігання, медична допомога для лікарень та військових госпіталів, ноутбуки та інша оргтехніка для потреб Луганської військової адміністрації. 

Також польська сторона запросила 50 дітей з Луганщини на відпочинок та оздоровлення у Люблінське воєводство, загалом у цьому році 200 дітей з різних областей України побувають на Люблінщині. 

Начальник Луганської ОВА Артем Лисогор подякував польським партнерам за допомогу та підтримку України.

«Польща з перших днів війни протягнула руку допомоги Луганщини у той час, коли наші люди втікали від війни вони отримали захист як тут на Львівщині, так і за межами нашої країни. Це не просто допомога, це наша взаємодія. Ви наші друзі, ті хто підтримує, хто об’єднує наші громади, які братаються зараз як ніколи», - зазначив Артем Лисогор.
 
Уже сьогодні гуманітарний вантаж вирушить на Луганщину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ