Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Любицький і Стефанишин пройшли співбесіду в Адміністрації Президента успішно

Кандидати на посади заступників голови Львівської ОДА Роман Любицький та Іван Стефанишин учора, 20 січня, успішно пройшли співбесіду в Адміністрації Президента. Про це Гал-інфо повідомило джерело в ОДА.

Додамо, що попередньо у Києві вже пройшли погодження дві інші кандидатури на посади заступників – Мирон Янків та Володимир Губицький.

Відтак, про нові призначення можливо буде оголошено вже у понеділок, 24 січня. Отож, претендент на посаду першого заступника - Мирон Янків, заступника з гуманітарних питань - Роман Любицький, з питань Євро-2012 - Володимир Губицький, з питань АПК - Іван Стефанишин.

Мирон Янків обіймав посаду першого заступника голови Львівської ОДА за попереднього губернатора Василя Горбаля. Роман Любицький є директором інформаційного агентства "Західна інформаційна корпорація", фактичним власником якого вважається бізнесмен Петро Димінський. Володимир Губицький працював на посаді заступника голови ОДА з питань Євро-2012 у попередній адміністрації. Іван Стефанишин досі обіймав посаду директора департаменту аграрного ринку "Шувар" , а до того - заступника голови ОДА з питань АПК.

Нагадаємо, четверо заступників голови Львівської ОДА залишились без посад: заступник з питань економіки Геннадій Дмитренко, заступник з питань промислової політики Євген Пастух, заступник з птань АПК Ярослав Панюра, заступник із соціальних питань Ліляна Гримська.

Що ж стосується заступника-керівника апарату Ірини Мошури, то, за інформацією Гал-інфо, відповідно до адмінреформи, її посада не матиме статусу заступника.

Попередньо голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк повідомив, що вже визначився з числом заступників. Їх буде четверо, а п’ятим буде заступник з питань підготовки до чемпіонату Євро-2012, який працюватиме до 2012 року. У Василя Горбаля - попередника М Цимбалюка на посаді голови Львівської ОДА - було 7 заступників. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ