Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся традиційний молитовний сніданок

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
1/3
Сьогодні, 3 листопада, в Українському католицькому університеті відбувся третій Львівський молитовний сніданок. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

Розпочався захід з благословення та молитви владики Ігоря Возьняка. Опісля присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх захисників та мирних мешканців України, які загинули внаслідок російської агресії.

Представники церков та релігійних громад, разом з усіма присутніми помолилися за захист від зла та смерті на полі бою.

Участь у сніданку взяли керівники області та міста, члени Ради Єпископів Львова, лідери релігійних громад, військові капелани, волонтери, соціальні працівники, військові, освітяни, медики. Спеціальні гості: Даг Бьорлі - співголова оргкомітету Національного молитовного сніданку у США та Майкл Жовнір - співзасновник Центру Української діаспори у США та експерт зі зв'язків із Конгресом та Сенатом США.

«Молимося за перемогу, силу і міцне здоровʼя наших Захисників, за всіх, хто в полоні чи зранений війною фізично або духовно. Просимо Бога про єдність для українців та широку коаліцію добра, якою здолаємо ворога. 
Дякую сьогодні за спільну молитву всім, хто долучився. Вірю, що Бог чує нас, що він бореться разом із нами і з ним разом ми точно переможемо», - зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод. 

Молитовні сніданки — традиція, ініційована свого часу Радою Церков. Вони мають на меті збирати впливових громадян за спільним столом, щоб будувати зв’язки та спілкування на фундаменті християнських цінностей. 

У Львові це вже третій молитовний сніданок від 2019 року. У 2020-у захід не відбувся через пандемію коронавірусу, а 2022-го — гостру фазу повномасштабної війни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ