Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Максим Козицький обговорив з духовенством Львівщини питання злочинів проти довкілля

Фото ЛОДА.
Фото ЛОДА.
Фото ЛОДА.
Фото ЛОДА.
Фото ЛОДА.
Фото ЛОДА.
1/3
Як повідомили в пресслужбі ЛОДА, сьогодні відбулась зустріч Максима Козицького з керівниками єпархіальних управлінь та церков Львівщини.

З року в рік, коли сходить сніг, повторюється одна і та ж ситуація – люди випалюють суху траву, спричиняючи екологічні біди. На жаль, багатьох не спиняють і жахливі трагедії, коли через таку халатність нищаться гектари лісів та людське майно, гинуть тварини і навіть люди. 

"Попросив керівників єпархіальних управлінь та церков Львівщини долучитися до боротьби із злочинами проти довкілля. Було б добре під час недільних проповідей нагадувати вірянам про те, що шанобливе ставлення до природи,  –  це прояв поваги і любові до своїх дітей і внуків, турбота про їхнє майбутнє. Зрештою, це наш християнських обов’язок", - зокрема зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, з початку року в природних екосистемах нашої області виникло понад 900 пожеж. Це 58% від загальної кількості загорянь. Особливо інтенсивність пожеж зростає у вихідні. Лише 10-11 квітня зафіксовано 240 випадків - вигоріло 23 га полів і 2 га лісу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ