Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Максим Козицький вручив грошові винагороди найкращим спортсменам Львівщини

112 спортсменів Львівщини отримали грошові винагороди за успішні виступи на національних змаганнях за підсумками третього кварталу цього року.

“Люди, які досягають високих результатів у спорті, досягають їх і у житті. Ви важко та наполегливо працюєте для того, щоб здобувати лише переможні позиції. Ваш  результат - це також величезна праця тренерів. Завдяки таким людям, як ви, в України є майбутнє. Ви прославляєте нашу державу у світі. Я хочу, щоб у моїх дітей були такі кумири”, - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. 

Очільник Львівщини побажав присутнім ніколи не зупинятися на досягнутому та підкорювати все вищі п’єдестали. 

Преміями також відзначили 69 тренерів, що готували спортсменів до змагань. Загальна сума винагород  склала  майже 800 тисяч гривень.

 Серед нагороджених - найкраща спортсменка Львівщини за підсумками жовтня, майстер спорту України, 19-річна велосипедистка Соломія Лукачук. 

“Мені дуже приємно знаходитись тут і вперше отримати нагороду як найкраща спортсменка Львівщини за підсумками жовтня. Кошти я планую витратити на спортивний інвентар. Перше, що хочу придбати - це велосипедний шолом”, - розповіла велосипедистка.

Зазначимо, що своє звання найкращої спортсменки вона отримала за золоті медалі у гонці темпо та командному спринті та срібну медаль у командній гонці переслідування на чемпіонаті України з велоспорту на треку.  

Окрім того, Соломія разом з іншою представницею Львівщини, Юлією Бірюковою, посіли четверте місце у командній гонці переслідування на дистанції 4 кілометри у складі збірної України на молодіжному чемпіонаті Європи з велоспорту на треку.

“Я вдячна Львівській обласній державній адміністрації за підтримку наших львівських спортсменів. Це особливо приємно у такий нелегкий для усіх період пандемії.У тренувальному процесі  стимулює і надихає те, що твою роботу цінують”, - поділилась враженнями триразова срібна призерка чемпіонатів України з триатлону, бронзова призерка чемпіонату України з триатлону Софія Прийма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ