Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Максим Козицький запропонував співпрацю Еммі Ніколсон

В межах Конференції з питань відновлення України, яка зараз триває у Лондоні, начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з Еммою Ніколсон.

Британський політик Емма Ніколсон очолює благодійний фонд «AMAR» і уже понад 30 років допомагає дітям з порушеннями слуху, зору, опорно-рухового апарату та ментальними порушеннями.

«Розповів баронесі Ніколсон Вінтерборнській про наш принцип – рівні можливості для всіх, зокрема освітні. Кожна дитина повинна мати все необхідне для здобуття якісної дошкільної та загальної середньої освіти», - зазначив очільник області.

Так, для дітей з особливими освітніми потребами у Львівській області працюють 34 інклюзивно-ресурсні центри. З перших днів повномасштабної війни фахівці ІРЦ Львівської області пройшли навчання і надають терапевтичну та психологічну підтримку дітям й батькам, які постраждали через війну.

Такою допомогою охопили вже понад 1600 дітей і 1200 дорослих, зокрема з Донецької, Полтавської, Київської, Харківської, Миколаївської, Запорізької, Чернігівської та Сумської областей.

«Запросив Емму Ніколсон на Львівщину і зазначив, що ми будемо вдячні за підтримку та поради щодо розвитку ІРЦ у нашій області», - зазначив Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ