Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Максимус» пройшов «Інбев» у кваліфікаційному раунді Кубка України

Львівський футзальний клуб «Максимус» пройшов житомирський «Інбев» у кваліфікаційному раунді Кубка України.

Після виїзної перемоги з рахунком 5:1 львів’яни вдома поступилися з рахунком 2:4. За підсумками двох матчів з загальним рахунком 7:5 до першого раунду Кубка України вийшов «Максимус», де зіграє з київською «Манзаною».

Матчі у Львові та Житомирі для «Інбева» та «Максимуса» відповідно виявилися дзеркально протилежними. «Максимус» на виїзді виглядав краще за свого суперника і заслужено переміг з гандикапом у чотири голи. Втім, поєдинок у Львові виявився зовсім не таким, як очікували багато вболівальників та фахівців.

Здавалося б, після 5:1 на виїзді за домашній матч гравцям «Максимуса» можна не думати взагалі. Чимало фахівців уже відрядили «Максимус» до першого раунду Кубка України. Втім, недооцінка суперника зіграла свою роль у домашньому матчі.

Що цікаво, по ходу матчу у Львові гравці «Інбева» навіть могли робити рахунок 5:1 на свою користь, однак свою команду у відповідальний момент гри виручив Андрій Жезло. Воротар «Максимуса» вдало ввійшов в гру при рахунку 4:1 на користь гостей, замінивши у рамці Дмитра Каравана.

 Загалом гостям з Житомира гра у Львові давалася, чого не скажеш про «Максимус». Господарі, звісно, грали за результатом першого матчу, однак ледь не догралися. При рахунку 4:1 на користь «Інбева» гравці «Максимуса» вистояли в обороні при грі в п’ять польових і свій шанс в атаці зуміли реалізувати. Жирну крапку у двоматчевому протистоянні поставив Володимир Іляш.

Рахунок 2:4 на користь «Інбева» вивів «Максимус» у наступну стадію турніру. Там «Максимус» зіграє з київською «Манзаною» - саме тією командою, яка свого часу, маючи статус аматорської, сенсаційно виграла кубок України.

Щоб гідно зіграти з киянами, «Максимусу» слід забувати домашній з «Інбевом» та налаштуватися на два матчі немов на останній бій.

Кваліфікаційний раунд Кубка України, Львів, ПС «Галичина», 200 глядачів

«Максимус» (Львів) – «Інбев» (Житомир) – 2:4. Перший матч 5:1

«Максимус»: Караван (Жезло), Кушла, Цимбаляк, Денис, Галамага (к), Гриник, Патуляк, Сергієнко, Саприка, Москвитин, В. Михайлюньо, Я. Михайлюньо

«Інбев»: Ковальчук, Вакула, Алєксєєв, Погорілець, Чеберяк, Іванов, Орлик, Ничипуренко, Мосійчук, Бланк

Голи: Патуляк, 3, Іляш, 39 – Алєксєєв, 2, 31, Ничипуренко, 19, 32

Арбітри: П. Липецький, Т. Дем’янчук (обидва Івано-Франківськ)

Третій арбітр: В. Болізюк (Львів)

Хронометрист: Я. Сторожук (Львів)

Спостерігач арбітражу: І. Якимишин (Львів)

АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ