Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маленьких львів’ян запрошують на Дивогонку

Сімейний фестиваль «Дивогонка» проходитиме 1 жовтня з 10:00 до 17:00 у Стрийському парку, біля кінотеатру «Львів», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Традиційні перегони, майстер-класи,  творчі заняття та багато іншого. А кошти з благодійних внесків пластуни передадуть на встановлення дитячого майданчика у сквері Святого Юра.

«Ми плануємо, щоб це стало традицією, громада міста може будувати місто. Ми робимо фестиваль для всієї родини, а далі щороку хочемо бачити результат цього фестивалю: нова гірка, гойдалка, пісочниця. Чому б і ні», - зазначає Квітослава Пасічник, організатор фестивалю.

До участі у фестивалі запрошуються діти від 2 до 10 років та їхні батьки.  На відвідувачів чекають веселі розваги від пластунів, організаторів фестивалю, море сміху, а головне традиційні перегони на велосипедах.

Умови участі: участь беруть діти від 2-ох (якщо освоєно біговел/велосипед раніше – то навіть від 1,5) до 10 років. Медалі і призи отримують всі учасники.

Заїзди формуються по діаметру коліс та віку, і якщо є достатня кількість учасників – по статі. Просимо розуміння, що якщо, припустімо, є три учасника 4 роки з колесами 16 дюймів і один 4-річний з 20 дюймами, то вони можуть попасти в один заїзд.

На старт допускаються учасники на будь-яких велосипедах, технічний стан яких відповідає загально прийнятим нормам. Відповідальність за технічний стан велосипеда лежить на батьках учасників. Наявність шолома та його використання під час заїзду є обов’язковою умовою участі в велогонці.

Дітей, які не матимуть шоломів, велошоломами забезпечить партнер ABUS.

Щоб взяти участь у фестивалі потрібно заповнити он-лайн форму до 29 вересня 2016 року https://docs.google.com/forms/d/1tlM8SXZRaYHOpYGiD1TXbeni26YTm-elXCPvSDA2_h4/viewform?edit_requested=true#responses, а також стежити за подіями фестивалю на сторінці у Фейсбуці

https://www.facebook.com/groups/259234044261911/561160330735946/?notif_t=like¬if_id=1474548563718424

Реєстраційний внесок від 50 гривень за першу дитину та від 30 за кожну наступну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ