Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Марушевська: інші митниці вкрали у Одеської митниці товарів на 120 млн грн

Одеська митниця втратила 120 мільйонів гривень через крадіжки товарів іншими митницями. Про це, у себе на сторінці в Facebook повідомила начальник Одеської митниці Юлія Марушевська, відповідаючи на критику голови ДФС Романа Насірова, щодо зникнення конфіскованого вантажу на 50 мільйонів гривень.

"Вітаю систему ДФС з "хорошою роботою" щодо виконання плану з крадіжок вантажів з Одеської митниці за допомогою прямих дзвінків і погроз бізнесу. Завдяки такому незаконному перерозподілу вантажів, з Одеси забрали мінімум 120 млн грн надходжень. І це лише ті випадки, про які ми змогли дізнатися. Напевно, фактичні недонадходження від таких крадіжок системою, в кілька разів більші", - зауважила Марушевська.

За її словами, в березні Одеська митниця перерахувала до бюджету 1,1 мільярда гривень. Недовиконання плану завдяки крадіжкам становило 65,5 млн грн.

"Ви так щасливо говорите, що Одеська митниця знову не виконала радянський план, забуваючи про те, що за січень-лютий ми перевиконали його на 183,6 мільйонів гривень. І це незважаючи на перешкоди, які чинить нам система", - повідомляє вона.

"Зверніть, будь ласка, увагу на інформацію з реальними прикладами, коли з Одеси вийшов один вантаж, а в Київській митниці оформився зовсім інший", - додала начальник Одеської митниці ДФС.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ