Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маск запустив оновлену підписку Twitter Blue та роздає "сині галочки" всім підряд

Новий власник Twitter, мільярдер Ілон Маск, запустив оновлену підписку Twitter Blue. Тепер вона коштує 7,99 долара (~300 грн) на місяць замість 4,99 долара.

Як повідомляє УНІАН, поки Twitter Blue несе в собі єдину перевагу – "синя галочка" поруч з ім'ям користувача. Інших функцій в ній поки немає, вони з'являться в майбутньому.

Раніше галочку видавали тільки відомим особистостям, політикам і компаніям після проходження верифікації. Тепер же її дають абсолютно будь-якому акаунту, який оплатив підписку. Спритні користувачі вже встигли наочно показати, чому роздавати галочки всім підряд – не найкраща ідея.

Так, два користувачі з уже активною верифікацією тимчасово перейменувалися в тобі Магуайра і Бена Аффлека, і опублікували пости з анонсом неіснуючих фільмів про Людину-павука і Бетмена – за пару годин вони набрали сотні тисяч лайків і десятки тисяч ретвітів. Нового власника Twitter, Ілона Маска, теж спробували підставити – але акаунт тут же заблокували.

Маск же за подібні дії пообіцяв банити без можливості повернення грошей: "Якщо мільйон шахраїв захочуть так зробити, це ж величезна купа халявних грошей". Чи встоїть система модерації компанії на тлі звільнення 50% співробітників, неясно.

У майбутньому підписка Twitter Blue отримає інші "фішки" - про них говоривши в описі програми Twitter в App Store:

  • менша кількість реклами,
  • можливість публікувати довгі відеоролики
  • пріоритетне ранжування постів в пошуку, відповідях і згадках.

Також новий глава Twitter хоче зробити безкоштовною і доступною для всіх користувачів функцію редагування твітів. Зміна може бути реалізовано вже на цьому тижні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ