Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч "Карпат" та "Маріуполя" під загрозою

Львівська команда оголосила про випадки захворювання на Covid-19 серед гравців та персоналу.

Про позитивний тест на Covid-19 та ймовірне скасування завтрашнього матчу між "Карпатами" та "Маріуполем" повідомляє журналіст Ігор Бурбас у своєму твіттер-аккаунті:

"Матч Карпати - Маріуполь не відбудеться. У таборі львів’ян зафіксовано інфікування коронавірусом. Гравцям сказали не приїздити сьогодні на тренування і скасували підготовку до гри. Автобус Маріуполя вже розвернувся зі свого шляху на Львів", - йдеться у повідомленні.

ФК "Карпати" вже підтвердив слова журналіста:

"Тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу львівських «Карпат». Інфіковані одразу ж були переведені на режим самоізоляції, симптоми захворювання відсутні.

Керівництво Української Асоціації Футболу та Української Прем’єр-Ліги було оперативно повідомлено про ситуацію у таборі команди. Очікуємо, що невдовзі буде офіційно ухвалено рішення про неможливість проведення календарного матчу «Карпати» - «Маріуполь».

ФК «Карпати» запевняє, що надасть усю необхідну допомогу членам команди та працівникам клубу заради непоширення COVID-19. У понеділок карпатівці пройдуть ще одне тестування".

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, про поновлення чемпіонату та його дату розповіли в італійській Серії А.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ