Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матчем проти «Кардинала» «Енергія» відкриє новий футзальний сезон у Львові

У суботу, 20 серпня, бере старт новий футзальний сезон в Україні. У Львові та ще у трьох містах України розпочнуться матчі нового чемпіонату України. У місті Лева діючий чемпіон України львівська «Енергія» прийматиме рівненський «Кардинал». У першому матчі нового сезону зустрінуться перша та остання команда минулого чемпіонату Екстра-ліги.

Для «Енергії» сезон 2016/17 уже розпочався тиждень тому, коли команда Валерія Легчанова у матчі за Суперкубок України поступилася харківському «Локомотиву» з рахунком 0:7. З цієї поразки у Запоріжжі головний тренер «Енергії» та й, мабуть, усі футболісти зробили належні висновки, а тому усі гравці львівської команди рвуться в бій і готові здобути першу перемогу у новому сезоні.

Про зміни в «Енергії» у літнє міжсезоння було уже багато написано та сказано: головним тренером чемпіонів України став Валерій Легчанов, а також в клуб повернулися такі гравці, як Роман Кордоба, Степан Струк та Віталій Багряк. Ще одним новачком клубу став вихованець клубної ДЮСШ Олег Гасюк. Покинули «Енергію» Максим Павленко та Сергій Коваль.

«Кардинал», як і «Енергія», готуючись до нового сезону, взяв участь у «Кубку Свободи» у Хмельницькому. Якщо «Енергія» святкувала перемогу на турнірі, то «Кардинал» своїх завдань не виконав, опинившись за призовою трійкою. Втім, товариський турнір – це одне, а офіційні матчі – зовсім інше. «Кардиналу» вдалося зберегти кістяк команди минулого сезону, а відтак зіграність цієї команди має зіграти свою роль у матчі проти «Енергії».

Втім, хто б що не говорив, «Енергія», на думку фахівців, має бути фаворитом матчу проти «Кардинала». Чи підтвердить цей статус команда Валерія Легчанова, дізнаємося зовсім скоро. «Енергії» у цьому сезоні не було солодко у тому плані, що на «зелено-білих» усі команди налаштовуватимуться, як на діючого чемпіона України, а тому відібрати очки у «Енергії» - справа честі буде для кожного з дев’яти суперників «Енергії» у чемпіонаті України.

Матч «Енергія» - «Кардинал-Рівне» відбудеться у суботу, 20 серпня, у палаці спорту «Галичина» у Львові (вул.Керченська, 8). Початок матчу – о 13:00.

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ